Ομαλοί εκκινητές σειράς SMC-3

Ομαλοί εκκινητές σειράς SMC-3

Οι ομαλοί εκκινητές SMC-3 είναι συμπαγείς, απλοί στη χρήση, solid state ελεγκτές κινητήρα. Έχουν σχεδιαστεί για τριφασικούς κινητήρες. Διαθέτει ενσωματωμένο ρελέ υπερφόρτωσης και ενσωματωμένο ρελέ SCR παράκαμψης επαφής για όλες τις τρεις φάσεις, επιτρέποντας ένα μικρότερο αποτύπωμα από τους άλλους ομαλούς εκκινητές στην αγορά. Αυτό το προϊόν έχει σχεδιαστεί για πολλές εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των συμπιεστών, ψύκτες, αντλίες, μεταφορείς, και σπαστήρες.

Τρόποι λειτουργίας για τον ελεγκτή είναι ως εξής:
 

  • Ομαλή εκκίνηση
  • Ομαλή διακοπή
  • Όριο ρεύματος εκκίνησης
  • Kick Start

Οι Ομαλοί εκκινητές παρέχουν δύο σειρές τάσης: 200 ... 480V AC και 200 ... 600V AC & έχουν εύρος από 1-480Α. Οι σειρές τάσης θα λειτουργούν σε 50 ή 60 Hz.
 

Ο κατάλογος βασίζεται στην ελάχιστες πληροφορίες που απαιτούνται για να επιλέξετε ένα SMC ομαλό εκκινητή για εφαρμογές με απαιτήσεις χαμηλής ροπής εκκίνησης. Για την επιλογή των προϊόντων που αφορούν τα φορτία με τις απαιτήσεις υψηλής ροπής εκκίνησης (μεγάλο ανεμιστήρας, σπαστήρας, πελέκι, κλπ), η χρήση των δωρεάν εργαλεία που διατίθενται από την ιστοσελίδα Rockwell Automation συνιστάται:

 


http://www.ab.com/industrialcontrols/products/solid-state_motor_control/software/

 

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση: